GS JULLOVSINNEBANDY
I mellandagarna arrangerar vi GS Jullovsinnebandy med fokus på spel. Dagarna kommer fyllas med massor av innebandy. Vi spelar turnering varvat med utmaningar och roliga tävlingsmoment, straffturnering mm. Lunch går att lägga till i anmälan. Det går även bra att ta med egen lunch och värma om man vill det. LÄGERINFORMATION

Lägerform: Dagläger (om övernattning önskas läggas till, kontakta oss på info@gsinnebandy.se för bra priser på hotell på arenan)

Åldrar: Utespelare och målvakter födda 08-11

Datum/tider: Onsd 27/12 kl 10-15 & Tors 28/12 kl 10-15.  

Plats: Serneke Arena, Göteborg 

Pris: 795 kr för utespelare / Gratis för målvakter

Lunch på arenan: + 90 kr/dag. Bokas i anmälan. Det går även bra att ta med egen lunch. Micro finns att värma i. 

 

GE BORT SOM JULKLAPP 
Ge bort som julklapp. I anmälningsformuläret nedan kan du välja att få en God Jul-hälsning från oss på GS (PDF som ni kan fylla i namn på vem som ska få julklappen och printa ut och lägga under granen). 

OM OSS 

GS Innebandycenter drivs helt utan föreningskoppling och är en fristående träningstjänst. Vi bedriver individuell träning som ett komplement till lagträningarna för innebandyspelare som vill utvecklas som spelare. Vårt mål är att utveckla sporten innebandy och göra den attraktiv och rolig för ungdomar att satsa på. Vi vill skapa unika träningsmöjligheter för ungdomar. Sedan 2019 arrangerar vi läger och träningar med fokus på hög kvalité och detaljer, alltid med begränsat antal deltagare. 
 ANMÄLAN 

Namn deltagare:  *

Klubb:  *

Födelseår:  *

Lägg till lunch

Välj lägerform:

Namn målsman:  *

Adress målsman:  *

Telefonnummer målsman:  *

Ev specialkost:

Ge bort som Julklapp *

Vi skickar en God Jul-hälsning digitalt (pdf) via mail innan julafton.

Övrigt:

E-post för bekräftelse och faktura:  *

Inom några dagar skickas en faktura på deltagaravgiften till angiven mail. Betalningsvillkor 10 dagar. Vid skada eller sjukdom efter den 24 december 2023 (sista datum för avanmälan) betalas deltagaravgift tillbaka endast mot uppvisande av läkarintyg. Vid inställt läger (exempelvis vid ändrade restriktioner covid-19) betalas hela deltagaravgiften tillbaka.

Fyll i siffrorna i bilden nedan *Denna tjänst är skapad med hjälp av Ypsik Signup. Skapa ditt egna anmälningssystem på Ypsik.com