Välkommen till ett unikt innebandyläger med inriktning på specialträning. Bo på hotell och träna som ett proffs under fyra lärorika dagar i Göteborg sommaren 2021!

LÄGERINFORMATION GS SUMMER CAMP 
GS Summer Camp 2021 är ett innebandyläger i Göteborg med inriktning på specialträning och detaljer i spelet. Lägret arrangeras i Nordens största multisportanläggning - Prioritet Serneke Arena.

Toppmoderna sporthallar, hotell och restaurang - hela lägret är samlat under ett och samma tak. På Arenan finns en unik 1200 m lång skidanläggning, en fullstor konstgräsfotbollsplan, beachvolleybollplaner både inne och ute, spa-anläggning och 3500 kvm gym. Från sporthallarna och träningarna tar deltagarna hiss upp till hotellrummen. 

Lägret är medvetet småskaligt och riktar sig till er som verkligen vill satsa extra hårt på er innebandyträning. OBS Vi har ett begränsat antal platser till varje lägervecka. 

Specialträning med Diegodigge 
Under lägret kommer alla deltagare att träna specialträning med Diego "Diegodigge". Med specialträning menas att vi tränar på detaljerna i spelet. Vi bryter ner övningar på individnivå för att utveckla varje spelare efter egna förutsättningar.Snabbhetsträning med TannerSpeed 
Under lägret kommer alla deltagare tränas av TannerSpeed i Speedcourt på arenan och utveckla sin snabbhet. Målvakterna kommer även få speciella övningar som utvecklar reaktionsförmågan. Målvaktstränare 
Under lägret kommer vår målvaktränare Patric Johansson följa och träna målvakterna på alla pass. Patric är även Legitimerad Fysioterapeut sedan 2019 och Specialutbildar sig inom idrottsmedicin. Boende
Med hotellboende och restaurangmat på Kviberg Park Hotell inne på Arenan erbjuds ett unikt läger som skapar bästa förutsättningarna för er som deltagare att utvecklas som innebandyspelare.

Väljer ni att delta på dagläger så är ni med på allt under lägerdagarna men sover hemma istället/alt. fixar eget boende. I daglägret ingår ej frukost men övriga måltider (lunch, middag och mellanmål).

Ankomst/Avresa
För er som väljer att anlända/avresa med tåg, buss eller liknande till och från lägret fixar vi så att ni får fri transport till och från Göteborgs Central. Detta kan ni meddela oss närmare lägerstart när ni har bokat er resa.

Plats: Göteborg, Prioritet Serneke Arena Hitta hit

Boende: 3 nätters boende på Kviberg Park Hotell i 4-bäddsrum med dusch/WC, TV och wifi (samtliga ledare bor även på hotellet)
 
Mat: Frukost/Lunch/Middag i restaurangen på Kviberg Park Hotell
 
Träningsmaterial: Alla deltagare får 2 st träningströjor +1 st träningsshorts. Valbara storlekar är 140/152, 164/176, S, M, L, XL. VECKA/ÅLDERSINDELNING: 

Vecka 25: FÖDDA 05-06 tjejer och killar Start: söndag 20 juni kl 14:00 - Avslutas: onsd 23 juni kl 14:00 

Vecka 26: FÖDDA 07-08 tjejer och killar Start: söndag 27 juni kl 14:00 - Avslutas: onsd 30 juni kl 14:00 


PRISER:
  
Övernattningsläger med hotell - 4500 kr 
I priset inkluderas innebandyträning, hotellboende med helpension, träningsmaterial och aktiviteter. 

Dagläger utan övernattning - 3700 kr 
I priset inkluderas innebandyträning, lunch, middag, kvällsmål, träningsmaterial och aktiviteter. ANMÄLAN GS SUMMER CAMP 2021

Villkor för anmälan
För att anmälan skall vara giltig skall målsman till lägerdeltagaren göra anmälan. Genom anmälan samtycker även målsman till att vi (ansvarig arrangör Floorball Development Sweden AB) behandlar era personuppgifter. Vi lämnar aldrig ut uppgifterna till någon annan och vi tar bara in de uppgifter som behövs för att kunna administrera er anmälan och genomföra lägret. Om ni har frågor om uppgifterna vi hanterar kontaktar ni: info.gssummercamp@gmail.com
Under lägret kommer vi att ta bilder och videoklipp på deltagarna. I anmälan godkänner ni om vi får publicera dessa bilder och videoklipp på våra sociala medier (@floorballdevelopment, @gssummercamp, @diegodigge). Om ni vill ta bort någon bild kontaktar ni info.gssummercamp@gmail.com. 

Avgiften för att vara med på lägret faktureras till målsman via mail. Avgiften måste betalas enligt betalningsvillkor på fakturan. Vid obetald avgift förlorar deltagaren sin lägerplats. Avgiften inkluderar en administrationsavgift på 1000 kr som inte är återbetalningsbar. Efter den 30 april 2021 återbetalas lägeravgiften minus administrationsavgiften endast mot uppvisande av läkarintyg. 


Team GS Summer Camp med samarbetspartner hälsar alla välkomna till lägret!

Kontakt övergripande om lägret: info.gssummercamp@gmail.com

Namn deltagare:  *

Tjej/Kille: *


Födelseår deltagare:  *
Telefonnummer deltagare:  *

Klubb deltagare:  *

Klubbfattning:  *Position:
Välj lägervecka:  *


Välj lägerform: *


Specialkost/allergier:

Välj storlek deltagarkläder: *


Namn Målsman:  *

Adress målsman: *

Ange även postnummer samt ort

Telefonnummer Målsman: *

Önskemål rumskompis (Valfritt):

Skriv namnet på den/dem som du vill dela rum med (4 bäddsrum).

Övrig information:

Godkännande bildpublicering: *

*Målsman godkänner villkor för anmälan *

*Avgiften för att vara med på lägret faktureras till målsman via mail. Avgiften måste betalas enligt betalningsvillkor på fakturan. Vid obetald avgift förlorar deltagaren sin lägerplats. Avgiften inkluderar en administrationsavgift på 1000 kr som inte är återbetalningsbar. Vid avbokning innan 30 april 2021 betalas avgiften tillbaka minus administrationsavgiften. Efter den 30 april 2021 återbetalas lägeravgiften minus administrationsavgiften endast mot uppvisande av läkarintyg. 

Målsmans e-post för bekräftelse anmälan: *

Fakturan för lägeravgiften kommer att skickas till denna e-post.

Säkerhetsfråga *Denna tjänst är skapad med hjälp av Ypsik anmälningssystem. Skapa ditt egna anmälningssystem på Ypsik.com