Introduktion till programmering 6.8

Hur tänker en dator? Vad är ett program? Du har kanske hört att alla kommandon i en dator fungerar med 1 och 0? Klarar du av att tänka som en robot? Under kursen introduktion till programmering och digitalt tänkande lär vi oss att tänka som datorer och robotar, vi arbetar med AFK (away from keyboard) övningar och programmerar varandra. Vi programmerar också robotmusen Hubert så att han kan komma till osten och så får du möta Dash och Dot. 

Kursen  introduktion till programmering och digitalt tänkande som ordnas på Ålands Folkhögskola den 6.8.2019 kl 17-21 är lämplig för deltagare från 7 år. Förskolebarn är välkomna tillsammans med förälder (anmäl bara barnet). 
Deltagande barn bör ha egen försäkring.

Kursdragare är Jonny Björkström Robot Workshop Finland.
Kursen ordnas av Kodarklubben Åland med bidrag från Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne.
Förkunskaper: Nyfiken på att lära sej hur datorer och robotar tänker 

Deltagaravgiften är 25 € för medlemmar i Kodarklubben och 40 € för icke medlemmar. Anmälan är bindande och deltagaravgifen bör betalas inom en vecka från anmälningsdatum till Kodarklubbens konto i Ålandsbanken FI21 6601 0010 4432 81. I deltagaravgiften ingår kvällsfika.

Passa på att bli medlem i vår förening samtidigt som du betalar deltagaravgiften så blir avgiften lägre.
Medlemsavgiften är 5 € för barn/ungdom upp till 18 år, 10 € för vuxen, 20 € för familj och 100 € för företag och betalas in till vårt konto i Ålandsbanken FI21 6601 0010 4432 81. Skriv i meddelande vem det gäller samt e-postadress och födelseår. 


Anmälningstiden har gått ut


Denna tjänst är skapad med hjälp av Ypsik anmälningssystem